PNTCD, inca o incercare de resuscitare in Bihor. Afla cine e noul sef al filialei

Presedintele fostului mare partid, Aurelian Pavelescu a fost ieri in Bihor si l-a prezentat pe noul lider al filialei.

‘Ne propunem pentru 2016 intrarea cu grupuri parlamentare, după ce în 2012 partidul a reintrat în Parlament pentru prima dată după 1996. Alegerile locale reprezintă o etapă foarte importantă, etapă ce va dovedi că partidul s-a deschis, s-a întinerit, s-a modernizat și oferă soluții românilor altele decât partidele corupte, care au pus monopol pe țară,’ a declarat, în conferință de presă, liderul PNȚCD.

Președintele PNȚCD a anunțat că noul lider interimar al filialei județene Bihor este Gelu Pop, managerul de 33 de ani al unei companii de transport.

‘Cred cu tărie că societatea noastră merge pe un drum oarecum greșit din perspectiva moralității și cred că noi, ca oameni, ca familii, trebuie să schimbăm acest lucru și să revenim la normalitate. Am identificat mai multe probleme ale societății, din perspective morale și respectiv profesionale. (…) Caut să aduc o îmbunătățire a vieții omului, începând cu familia, și în același timp, să pregătim o echipă foarte bine pregătită pentru alegeri,’ a spus președintele interimar al PNȚCD Bihor.

Distribuie informația
Alte știri