Podul Centenarului a fost deschis pentru pietoni. Pentru masini, de luni. Cum se va circula in zona

De aseara se circula pietonal pe Podul Centenarului urmand ca masinile sa poata traversa Crisul de saptamana viitoare. Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat modificările de circulație pe arterele adiacente noului pod, acestea urmând să intre în vigoare de luni.

Astfel, pe malul drept, pe mai multe strazi cu sens unic se va trece la dublu sens cel putin pe unele portiuni. Este vorba despre Academiei,Moscovei, între Academiei și Ady Endre, Roman Ciorogariu, între Academiei și strada Nicolae Iorga care va deveni stradă cu dublu sens. La fel Ady Endre, între Roman Ciorogariu și Szigligeti Ede si Dunarii între strada Cometei și strada Mihai Eminescu.

Pe malul stang, strada Principatelor Unite, de la Podul Centenarului până la strada Constructorilor se transformă în stradă cu dublu sens. La intersecția străzii Constructorilor cu Principatelor Unite se va amenaja un sens giratoriu marcat pe carosabil. Pe strada Plevnei se va schimba sensul de circulație și se va circula dinspre Podul Centenarului înspre strada Tudor Vladimirescu

Lucrările la Podul Centenarului au început anul acesta, la sfârșitul lunii ianuarie. Prețul contractului este de 11milioane lei fără TVA, durata de execuţie fiind de 12 luni.
Lungimea totală a podului este de 79,61 metri iar lățimea de 18 metri.

sf: https://www.facebook.com/florinalinbirta/photos/pcb.2252773738336299/2252772381669768/?type=3&theater

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri