Podul Ferdinand va fi inaugurat la finele lunii mai. Tot in campanie electorala…

La fel ca mare parte din investițiile orădene ce se vor derula în acest an, și lucrările la Podul Ferdinand va fi inaugurat, taman în timpul campaniei electorale.

Ca orice an electoral care se respectă, și anul 2016, va aduce numai lucruri bune alegătorilor. După zecile de investiții de anii trecut cu termene de finalizare depășite, pentru acest an, edilii promit finalizări la termen, și chiar și în avans. Reabilitarea Podului Ferdinad va fi finalizată la finele lunii mai, protrivit directorului Direcției Tehnice din cadrul Primăriri Oradea, Mircea Ghitea. Lucrările de reabilitare a Podului Ferdinand din Piaţa Unirii au început în 15 septembrie 2015. Decizia de reabilitare a podului a fost luată având în vedere faptul că podul a fost construit în anul 1954, iar de atunci nu a fost supus reparaţiilor capitale.

Conform expertizei realizate de firma Aquacons SRL, podul se afla într-o stare nesatisfăcătoare, care impunea reabilitarea podului. Lucrările sunt executate de SC Firesta-Fiser Rekonstrukce Stavby AS, care a câştigat licitaţia cu o ofertă de 5.150.599,62 lei.

Distribuie informația
Alte știri