Poliția a întrerupt două petreceri în Beiuș și Săucani și i-a amendat pe organizatori pentru că depășiseră programul de funcționare

Distribuie pentru prietenii tăi:

Duminică, 2 ianuarie a.c., în jurul orei 00.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Beiuș, alături de cei ai Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș, de la Secția nr.10 de Poliție Rurală Ștei, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au întrerupt două evenimente, desfășurate în două localuri publice din municipiul Beiuș, respectiv din localitatea bihoreană Săucani, care nu respectau programul de funcționare.

Astfel, la o societate comercială din Beiuș, care funcționa în regim de bar, s-a constatat că în respectiva locație se desfășura un eveniment după încheierea programului de funcționare, la care participau 150 de persoane.

Administratorul societății respective a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform prevederilor art. 65, lit. q, din Legea nr.55/2020.

De asemenea, în aceeași noapte, la un cămin cultural din localitatea Săucani, tot după încheierea programului de funcționare, s-a constatat că se desfășura un eveniment de tip discotecă, la care participau 70 de persoane.

Și în acest caz, organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform prevederilor art. 65, lit. q, din Legea nr.55/2020.

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății românilor.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri