Poliția Bihor a comunicat cum s-au produs accidentele de vineri din Oradea și Băile Felix

Oradea / Bărbat accidentat mortal pe trecerea de pietoni.

Vineri, 25 octombrie a.c., la ora 18.20, un bărbat de 66 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Clujului din municipiul Oradea, pe direcția Oșorhei – Calea Mareșal Averescu, nu a acordat prioritate de trecere și a accidentat doi bărbați, de 49 și 63 de ani, ambii din Oradea, care se aflau în traversarea părții carosabile pe marcajul pietonal, din partea stângă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 49 de ani a suferit leziuni care i-au provocat decesul, iar cel de 63 de ani a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii rutieri orădeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Băile Felix / Moped acroșat de un autoturism.

Vineri, 25 octombrie a.c., la ora 19.08, pe D.N. 76, în afara localității bihorene Băile Felix, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Beiuș, pe fondul neatenției în conducere, a pătruns pe sensul opus de circulație și a acroșat cu oglinda retrovizoare din partea stângă un moped neînregistrat, condus, din sensul opus, fără a avea farurile aprinse, de un tânăr de 17 ani, din Cordău, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și care circula fără a purta cască de protecție.

În urma accidentului rutier, conducătorul mopedului a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri