Politia Locala a suspendat activitatea clubului ,,Friends” pana la intrarea acestuia in legalitate. Comunicat

În urma controalelor efectuate de către polițiștii locali din cadrul Compartimentului Control Comercial al Poliției Locale Oradea, SC FUN FRIENDS SRL, a fost sancționată prin două procese verbale de constatare și sancționare a contravențiilor conform O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață, pentru nedeținerea autorizației de desfăşurare a activităţii eliberată de Primăria Municipiului Oradea, pentru clubul “Friends” situat pe str. Nicolae Jiga, nr. 42 (punctul de lucru al SC FUN FRIENDS SRL).

În temeiul prevederilor art. 52 Anexa nr.49 din H.C.L. nr. 883/2016, s-a dispus suspendarea pe o perioadă nedeterminată, începând cu data de 05.05.2017, până la data intrării în legalitate, a activităţii comerciale a punctului de lucru aparținând SC FUN FRIENDS SRL cu sediul în Comuna Borș, nr.32, județul Bihor.

Poliţia Locală Oradea prin Compartimentul Control Comercial va continua verificarea Autorizațiilor pentru desfășurarea activității de alimentație publică nu numai în municipiul Oradea, urmând ca în cazul în care se mai constată şi alte abateri de acest gen să se propună măsura suspendării activităţii până la obţinerea autorizaţiei.

Distribuie informația
Alte știri