Poliția Locală Oradea a împlinit 10 ani de activitate. Comunicat

Pentru a marca cei 10 ani de activitate care s-au scurs de la înființare, Poliția Locală Oradea a realizat o serie de manifestări pe parcursul săptămânii 19 – 23 noiembrie 2018.

În această săptămână, polițiștii locali au împărțit obiecte simbolice aniversare (pixuri, agende și brelocuri personalizate), cât și fulare cu tricolorul românesc. În ziua de 22 noiembrie, s-a desfășurat Ziua Porților Deschise la Poliția Locală Oradea, în cadrul căreia au fost organizate ateliere de prezentare a tehnicilor din dotarea Poliției Locale Oradea, a echipamentelor celor necesare desfășurării activității de zi cu zi a polițiștilor locali, pentru a se înțelege ce înseamnă profesia de polițist local, dar şi cum se desfăşoară o zi normală la Poliția Locală Oradea.

De asemenea, pentru a marca apropiatul moment al Centenarului într-un mod creativ și prin prisma obiectivului cu temă ecologică “RECICLĂM PENTRU VIITOR”, a fost realizat un tricolor doar din capace de pet-uri reciclabile, proiect desfășurat în parteneriat cu instituții de învățământ din municipiu, respectiv Școala „Octavian Goga” Oradea. Pe o placă de KOMATEX, placă din PVC cu structură celulară fină, flexibilă, cu dimensiunea de 3050 / 2050 mm, s-au lipit capace de peturi în culorile tricolorului, cu mesajul „LA MULȚI ANI”.

Vineri, 23 noiembrie, în Sala Mare a Primăriei Oradea a avut loc o festivitate la care au fost invitate oficialitățile orașului, cei care fac și au făcut parte din cadrul structurii de conducere a Poliției Locale Oradea și a entităților cu care Poliția Locală Oradea cooperează în desfășurarea activităților cotidiene. În cadrul ceremoniei au luat cuvântul Cristian Beltechi, șeful Poliției Locale, viceprimarii Florin Birta și Mircea Mălan, precum și dl Crăciun Leucea, fostul director al instituției. Au fost înmânate diplome și plachete aniversare atât invitaților cât și întregului personal al instituției.

“10 ani din viața noastră nu i-am simțit cum au trecut, dar i-am trăit intens în această insituție care a pornit cu noi, prin noi, de la început. Parcă azi depuneam cu toții jurământul de credință, mândri și încrezători în noi. În secolul nostru, femeile reuşesc tot mai uşor să se manifeste în domeniile considerate cândva doar pentru bărbaţi, personal îmi place ceea ce fac. Mă mândresc cu profesia pe care o am și chiar mă bucur pentru faptul că Dumnezeu mi-a dat soarta asta în viață, cât și posibilitatea de a realiza, pe lângă îndatoririle de serviciu, multe proiecte cu spirit civic, ecologic și de educație”, a spus Nadia Cotrău, polițist local superior, coordonatoarea evenimentului.

Poliția Locală Oradea urează cetățenilor urbei și nu numai multă sănătate și tradiționalul LA MULȚI ANI!

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri