Politia, sesizata pentru lipsa marcajelor rutiere intre Rabagani si Lunca

Administratorii paginii de facebook dedicata Drumului National 76 au facut, marti, o sesizare catre Inspectoratul Judetean de Politie al judetului Bihor legata de lipsa marcajelor rutiere pe DN 76 intre Rabagani si Lunca. Solicitarea vine la capatul mai multor demersuri demarate pe langa Institutia Prefectului Bihor respectiv Directia Regionala Drumuri si Poduri Cluj.

Raspunsul reprezentantilor Prefecturii, din 2 noiembrie a fost unul incurajator : “pana la sfarsitul saptamanii viitoare va incepe trasarea marcajelor”. Cum acest lucru nu s-a intamplat, administratorii paginii solicita acum sprijinul Politiei.

In calitate de realizator al paginii de Facebook „Drumul National 76” , …  prin prezenta solicitam sa luati masurile ce se impun fata de administratorii drumului DN76, in legatura cu netrasarea marcajelor rutiere centrale (axiale) si laterale pe tronsonul Dealul Bitii (de la iesirea din Rabagani inspre Beius) si pana in localitatea Lunca (iesirea din Stei inspre Deva) “, se arata in sesizarea publicata si pe Facebook.

Solicitantii au precizat ca de la instalarea indicatoarelor rutiere si pana in prezent, era timp suficient pentru trasarea marcajelor. In lipsa acestora, drumul devine unul periculos mai ales ca se apropie iarna, cand se circula, mai mult pe intuneric.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri