Politicieni la vot. Ce au spus la urne liderii partidelor din Bihor

UPDATE 13.36

Eurodeputatul PSD ,Emilian Pavel a votat , alaturi de sotia sa, in Oradea pentru un program de Guvernare coerent și sustenabil, dar și pentru tinerii care își doresc și care vor putea să își întemeieze o familie în România. El sustine ca prin votul de azi, țara noastră poate ajunge pe locul pe care il merita de fapt în Europa.

pavel

Preşedintele executiv al UDMR Bihor, deputatul Szabo Odon, candidat pentru un nou mandat, sustine că a votat „pentru siguranţă şi toleranţă” şi pentru „un învăţământ performant”, în care şcoala „nu îi pune pe copii să tocească”. El a mai spus ca s-a prezentat la urne pentru siguranţă în ţară şi pentru toleranţă.

szaboodon

UPDATE 12.45

Deputatul PSD, Gheorghe Bogdan, însoțit de soția sa, Florica, au votat la orele amiezii, la secția nr.147 din Beiuș. Primul pe lista PSD pentru Camera Deputaților, deputatul Gheorghe Bogdan, a declarat la ieșirea de la urne : „În această zi importantă pentru noi, toți, am votat pentru un viitor mai bun, pentru egalitatea de șanse între toți românii, pentru o reală clasă de mijloc și pentru un trai decent.
Avem dreptul și șansa să arătăm că ne pasă de județul Bihor și de oamenii săi”

img_1139

UPDATE 12.05

Adelina Coste, candidat pentru Camera Deputatilor din partea PSD Bihor a declarat ca a votat pentru un viitor plin de speranță, în care calitatea vieții să fie cea care să conteze cel mai mult, în care comunitățile să își facă vocile auzite și în care respectul față de cetățean să revină la loc de cinste.

20161211_112230

UPDATE 10.32La vot a fost si candidatul USR la Camera Deputatilor, Silviu Dehelean

dehelean

UPDATE 10.24A votat si liderul PSD Bihor, Ioan Mang. Declaratii:

UPDATE 08.59Fostul presedinte al CJ Bihor, Cornel Popa, candidat din partea PNL in aceste alegeri ” Orice roman trebuie sa-si exercite dreptul la vot. Am votat pentru a ne putea continua proiectele incepute in Bihor, mai ales cele de infrastructura si canalizare”

UPDATE 08.50Primarul Ilie Bolojan a votat la ora 8. „Am votat pentru județul Bihor, pentru Oradea si pentru ca România sa meargă înainte”

img_5721

Distribuie informația
Alte știri