Poliţist de la Rutieră, traficant de droguri. La locuinţa sa a fost găsită o cultură de cannabis

Un agent de la Poliţia Rutieră a fost prins de anchetatorii DIICOT făcând trafic de droguri de risc, în formă agravantă.

„La data de 10.07.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Pană Ştefan Cosmin, agent şef în cadrul Serviciului Rutier al IPJ Arad, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă agravantă“, a anunţat DIICOT.

În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada aprilie – iunie 2020, poliţistul Pană, împreună cu doi complici, au cultivat droguri de risc într-un imobil situat pe raza municipiului Arad.

Vineri, în urma unor percheziţii făcute de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, în cadrul unui dosar penal privind distrugerea prin incendiere a unui autoturism, la domiciliul poliţistului a fost găsită o cultură de cannabis formată din 34 de plante, în greutate totală de aproximativ 21 de kilograme.

Cercetările sunt efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Arad.

Sâmbătă, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a poliţistului, pentru 30 de zile.

Distribuie informația
Alte știri