Politisti cu rachete. Finalele Campionatului National de tenis al MAI se joaca saptamana viitoare, la Oradea

ITF Tournaments at Pune

Peste 100 de polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști de frontieră din întreaga țară se vor întrece la Oradea în cadrul Etapei Finale a Campionatului de Tenis al M.A.I.,  in perioada 5 – 9 septembrie.

Competiția este organizată de către Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al Județului Bihor și al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, în colaborare cu Direcția Județeană de Tineret și Sport Bihor.

Competiția reunește 107 participanți, femei și bărbați, din cadrul structurilor M.A.I. din toată țara. Campionatul de tenis se organizează, la masculin, pe trei categorii de vârstă, respectiv până la 35 ani, 35 – 45 ani și peste 45 ani. Campionatul de tenis debutează luni, 5 septembrie a.c., la ora 09.00, la Clubul Sportiv „Sănătatea” Oradea (strada Magnoliei nr.2, municipiul Oradea), cu festivitatea de deschidere.

Festivitatea de premiere și de închidere va avea loc vineri, 9 septembrie, la ora 13.00, la Clubul Sportiv „Sănătatea” Oradea.

Distribuie informația
Alte știri