Polițiștii bihoreni, implicați în acțiunea „Luna Plantării Arborilor”, menită să regenereze fondul forestier

Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor s-au alăturat acțiunii „Luna Plantării Arborilor”, organizată de Direcția Silvică Bihor pentru conservarea, îngrijirea și regenerarea fondului forestier.

Polițiștii bihoreni au participat la o acțiune de curățare, terasare și plantare de arbori, care a avut loc la Cantonul silvic Săldăbagiu din cadrul pădurii comunale Căpâlna. Pe suprafața vizată, care se întinde pe 3 hectare, vor fi plantați puieți de stejar roșu, cer și frasin, puși la dispoziție de Direcția Silvică Bihor.

Alături de polițiștii polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș, în acțiune au fost angrenați și elevi ai Școlii Gimnaziale Episcop Nicolae Popoviciu din municipiul Beiuș, jandarmi din cadrul I.J.J. Bihor și reprezentanți ai Direcției Silvice Bihor.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri