Poliţiştii bihoreni, la datorie în mini-vacanța de Sf. Maria

Opt sute de poliţişti bihoreni vor fi la datorie, pe timpul manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului și în zilele libere următoare, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Zilnic, peste 80 de patrule de siguranţă publică, pedestre şi auto vor acţiona pe raza județului pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, atât în mediul urban, cât și în mediul rural.

Poliţiştii bihoreni vor acţiona pentru a preveni tulburarea ordinii şi liniştii publice, pentru descurajarea şi combaterea infracţiunilor sau a altor fapte antisociale care pot aduce atingere ordinii publice, ordinii de drept, integrităţii persoanelor şi bunurilor acestora, precum şi pentru asigurarea desfăşurării normale a traficului rutier şi pietonal.

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave, patrule ale poliţiştilor rutieri vor fi prezente pe drumurile naţionale, judeţene, pe principalele artere din zonele turistice şi pe traseele de acces către aceste zone. Poliţiştii de la transporturi vor asigura patrularea în trenurile de călători, precum şi în staţii, triaje de cale ferată și aerogări.

Distribuie informația
Alte știri