Polițiștii bihoreni, medaliați în cadrul Campionatului Naţional de Judo al MAI

Trei polițiști bihoreni au reprezentat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor în cadrul Campionatului Naţional de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, care s-a desfăşurat în localitatea Călimănești, județul Vâlcea, în perioada 14 – 17 martie a.c., obținând performanțe sportive deosebite.

Astfel, inspectorul de poliție Cristian Mircea Pop, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, a concurat la categoria de greutate -100 de kg. și la categoria de vârstă – 35 de ani, individual, reușind să își învingă toți adversarii, înainte de termenul limită și câștigând locul I în cadrul competiției. Polițistul bihorean a obținut, astfel, titlul de „Campion Naţional” al Ministerului Afacerilor Interne.

Titlul de „Campion Național” vine să întregească palmaresul obţinut de poliţistul bihorean Cristian Mircea Pop, care a câştigat, până la această selecţie, patru titluri de „Campion Naţional” al Ministerului Afacerilor Interne și alte două medalii, de argint și de bronz, la același campionat național.

De asemenea, inspectorul de poliție Cristian Mircea Pop, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale deține titlul de „Vicecampion european”, la individual, în urma participării la Campionatul European de Poliție desfășurat la Győr, în Ungaria, în anul 2019. La aceeași competiție, împreună cu echipa care reprezenta România, polițistul a obținut, tot atunci, locul al III – lea.

Polițistul a obținut, de asemenea, titlul de „Campion Național”, în urma câștigării locului I la Campionatul de UNIFIGHT al Ministerului Afacerilor Interne, în anul 2019.

Agentul principal de poliție Cristina Ioana Birta, de la Biroul de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea, a concurat la categoria de greutate – 60 de kg. și la categoria de vârstă – 35 de ani, individual, obținând locul al II – lea și titlul de „Vicecampioană Naţională” a Ministerului Afacerilor Interne.

Polițista a obținut, de asemenea, titlul de „Campioană Națională”, în urma câștigării locului I la Campionatul de UNIFIGHT al Ministerului Afacerilor Interne, în anul 2018, iar în anul 2022 s-a clasat pe locul al III – lea la Campionatul Naţional de Judo al Ministerului Afacerilor Interne.

Totodată, agentul de poliție Florin Sergiu Suciu, din cadrul Biroului de Ordine Publică – Poliția Municipiului Oradea, care a fost la prima participare la Campionatul Naţional de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, a concurat la categoria de greutate -100 de kg. și la categoria de vârstă – 35 de ani, individual, obținând locul al III –lea în cadrul competiției.

Distribuie informația
Alte știri