Poliţiştii bihoreni sunt la datorie de Rusalii

Timp de 3 zile, 400 de poliţişti bihoreni de la ordine publică, poliţie rutieră, arme, economic, investigaţii criminale, transporturi și de la alte structuri se află în stradă și în proximitatea locurilor unde au loc manifestări publice specifice Rusaliilor.

IPJ Bihor transmite că, zilnic, peste 80 de patrule de siguranţă publică, pedestre şi auto acţionează pe raza județului Bihor pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Inspectoratul General al Politiei Romane organizeaza o actiune rutiera care vizeaza depistarea conducatorilor auto care circula cu viteza peste limita legal admisa, precum si portul centurii de siguranta, pe autostrada A2, km 88, pe sensul Bucuresti-Cernavoda, joi, 24 septembrie 2009.

“Poliţiştii rutieri bihoreni sunt prezenţi în trafic, la orele de vârf, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei. Cei de la transporturi asigură patrularea în trenurile de călători, precum şi în staţii, triaje de cale ferată și aerogări”, precizează Biroul de Presă al Poliţiei bihorene.

Distribuie informația
Alte știri