Polițiștii cer ajutor pentru o colegă bolnavă: ”Alina are nevoie urgent de ajutorul nostru”

Reprezentanți ai Poliției Române au postat pe Facebook un mesaj de ajutor pentru una dintre colegele lor, care suferă de o formă agresivă de cancer de sânge.

”Câteodată, profesioniștii Poliției Române au nevoie de sprijinul nostru. Alina este unul dintre ei. Are 28 de ani și este unul dintre specialiștii în operațiuni speciale, mereu cu zâmbetul pe buze și întotdeauna cu o soluție, atunci când totul pare de nerezolvat. Acum trece însă prin momente dificile și are nevoie de noi pentru a-și duce visele până la capăt.

Povestea a început din vară, în iulie, când o febră care nu trecea a făcut-o să meargă la spital. Diagnosticul, scurt și rece: limfom malign non Hodgkins. Adică o formă agresivă a cancerului de sânge. Acum, boala a degenerat și a provocat leziuni cerebrale. Nu mai poate merge.

Alina are nevoie urgent de ajutorul nostru. Șansa ei este la o clinică din străinătate. Orice ajutor îi face bine. Inclusiv un mesaj de susținere, un share sau o mică sumă de bani necesară intervențiilor medicale…

Pentru donații în lei: RO35INGB0000999901268459 ING BANK
Pentru donații în EURO RO74INGB0000999907521735 ING BANK, deschise pe numele Coșovliu Ana Maria.”

Distribuie informația
Alte știri