Polițiștii de prevenire bihoreni, alături de cetățeni, la Târgul locurilor de muncă și orientare în carieră

În perioada 4 – 5 mai a.c., polițiștii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie JudeţeanBihor vor fi prezenți în Cetatea Oradea, la Târgul locurilor de muncă și orientare în carieră.

Polițiștii de prevenire bihoreni îi vor consilia pe cei interesați cu privire la modul în care pot urma o carieră în poliție, urmând cursurile școlilor de poliție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Polițiștii le vor oferi cetățenilor prezenți pliante care conțin toate informațiile utile, necesare înscrierii la concursurile organizate pentru accederea în instituțiile de învățământ ale M.A.I..

Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, alături de parteneri, în cadrul proiectului „Rețea transfrontalieră pentru susținerea dezvoltării carierei profesionale din regiunea de graniță – CAREER – ROHU 331”.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri