Poliţiştii locali răspund sesizărilor din mediul online. Comunicat

Ca urmare a publicării în mediul online a unei sesizări cu privire la depozitarea pe strada Bihorului a peste 10 saci cu moloz, haine și diverse resturi, poliţiştii locali s-au sesizat și au acționat prompt.

Astfel, polițiștii locali au identificat „proprietara bunurilor abandonate”, aceasta fiind B.A. (63 ani) din Oradea, care executa lucrări de renovare și reamenajare a imobilului situat pe strada Primăriei nr. 29.

În consecință, polițiștii locali au sancționat fapta cu amendă contravențională în valoare de 2.000 lei, iar ca măsură complementară obligația de a salubriza zona.

Ținem să menționăm faptul că la Depozitul de deşeuri ”Eco Bihor”, de pe str. Matei Corvin nr. 327, o tonă de moloz rezultată din construcții sau reamenajări costă 2,5 euro + TVA (aprox. 15 lei), în comparație cu amenzile pentru depozitarea pe domeniul public care încep de la 1.000 la 2.500 lei.

Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera ei de competenţă – 0259.969 – Dispecerat.

 

 

Distribuie informația
Alte știri