Poliţiştii sunt în alertă după ce o fetiţă de 12 ani a fost dată dispărută

O fată în vârstă de 12 ani este căutată de către poliţişti, după ce a plecat de acasă marţi dimineaţă, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Autorităţile desfăşoară căutări şi au făcut un apel către cei care au date despre minoră să ajute la găsirea ei.

„La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Cislău au fost sesizaţi cu privire la faptul că Mihaela Ştefania Alexandra, de 12 ani, ar fi plecat în această dimineaţă de la domiciliu şi nu a mai revenit. Poliţiştii au demarat de îndată verificări şi activităţi specifice de căutare a minorei dispărute. Minora căutată are aproximativ 1,20 m înălţime, aproximativ 40 de kilograme, culoarea părului şaten, ten deschis şi ochi căprui. La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu geacă cu glugă de culoare închisă, pantaloni roz, pantofi sport albi. Ultima dată, minora a fost văzută în această dimineaţă, în jurul orei 08.30”, informează IPJ Buzău.

Minora locuia alături de tatăl şi bunica sa în localitatea Calvini iar marţi dimineaţă, potrivit unor surse, se pare că s-ar fi urcat de bună voie într-o maşină.

IPJ Buzău roagă persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea fetei să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie

Distribuie informația
Alte știri