Poloiștii de la CSM Oradea au învins Poli Cluj și în cel de-al 2-lea meci

CSM Oradea s-a impus în cel de-al 2-lea meci din cadrul etapei a 4-a în returul Superligii Naționale de polo – ediția 2018/19. Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a învins Poli Cluj-Napoca, scor 23-1. Partida a avut loc sâmbătă, 23 februarie, la Bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Partida a fost controlată de orădeni din primul minut de joc.

Yusuke Inaba a marcat de șase ori, Viktor Kovats a înscris de patru ori, Levente Vancsik și Nichita Ilisie (foto) au marcat de câtre trei ori fiecare, Ferenc Czenk și Grummy Guimaraes au punctat de câte două ori, iar Cristi Dobre, Roland Szabo și Robert Gergelyfi au înscris câte un gol fiecare. În replică, Adrian Câmpean a marcat pentru clujeni.

În primul meci, desfășurat vineri, tot la Bazinul olimpic Ioan Alexandrescu, CSM Oradea a învins cu 17-1. Astfel, formația bihoreană ajunge la opt victorii cu punctaj maxim în retur. CSM Oradea are 21 victorii și 3 înfrângeri în actuala ediție a Superligii Naționale de polo – ediția 2018/19.

Distribuie informația
Alte știri