CSM Oradea a pierdut finala Cupei României la polo, disputată la bazinul olimpic „Ioan Alexandrescu”

CSM Oradea a fost învinsă în Cupa României la polo pe apă – ediția 2023/24. Formația antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor a cedat în meciul cu Steaua București, scor 13-14, în finala desfășurată duminică (17.09). Asta după ce în semifinale echipa bihoreană a trecut clar de Rapid Bucureşti cu scorul de 19-8, iar Steaua s-a chinuit cu Dinamo.

Partida de duminică de la Oradea s-a terminat la egalitate, scor 10-10, iar pentru departajare s-a trecut la penalty-uri. Ambele protagoniste au marcat primele trei lovituri de departajare de care au beneficiat. Formația orădeană a irosit apoi două lovituri în timp ce Steaua a înscris de patru ori astfel încât a învins cu scorul de 14-13.

Principalul marcator al echipei orădene în finala cu Steaua a fost Filip Gardasevic, 6 goluri, în timp ce de la bucureşteni Vlad Georgescu a înscris de 5 ori

Evenimentul a fost organizat la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea, cu participarea a opt echipe.

La festivitatea de premiere, pe lângă trofeul oferit echipei câştigătoare a Cupei României, Steaua București, jucătorului formaţiei CSM Filip Gardasevic i s-a acordat titlul de cel mai bun jucător al turneului.

Distribuie informația
Alte știri