Poloiștii de la CSM Oradea joacă cu Dinamo București în propriul bazin

Foto: facebook/CSM Oradea

Echipa de polo pe apă CSM Oradea susține următorul meci din Superliga Națională Suzuki – ediția 2023/24 în propriul bazin. Roș-albaștrii primesc vizita unei alte echipe ce a reprezentat România în cupele europene pe parcursul acestui sezon competițional. Este vorba despre Dinamo București.

Jocul face parte din programul etapei a 5-a în sezonul regulat. Meciul se va desfășura sâmbătă (11.11), ora 12:00, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Intrarea publicului este liberă. Confruntarea va fi transmisă în direct pe canalul YouTube FRPolo.

Echipa antrenată de către Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor are deja cinci meciuri câștigate din tot atâtea disputate în actuala ediție de campionat. În schimb, Dinamo București are trei victorii din patru jocuri disputate, fiind învinsă de Steaua, scor 11-15.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri