Poloiștii de la CSM Oradea s-au clasat pe locul 2 în sezonul regulat

Foto: Roby Boros

CSM Oradea a fost învinsă de Steaua București, scor 6-7, în ultimul meci al Turneului 4 din Superliga Națională de polo pe apă – ediția 202/21. Pe reprize: 0-3, 2-1, 3-1, 1-2. Meciul s-a desfășurat duminică (25.04), la bazinul Crișul din Oradea, fiind transmis în direct pe pagina de Facebook CSM Oradea Polo – Oficial.

Marcatorii echipei orădene: Vlad Georgescu, Dragoljub Rogac și Ramiro Georgescu – câte 2 goluri fiecare. În replică, Tudor Fulea și Levente Vancsik au punctat de câte două ori, Tiberiu Negrean, Alexandru Ghiban și Francesco Iudean au înscris câte o dată pentru Steaua.

A fost a 4-a confruntare stagională între CSM Oradea și Steaua București. Este al 3-lea meci câștigat de militari, după ce au învins în primul turneu din sezonul regulat și în finala Cupei României. CSM-ul a învins o dată, iar un meci a rămas nejucat.

Aceasta este a 2-a înfrângere stagională pentru echipa antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu. CSM-ul a obținut 18 victorii, iar șapte partide nu le-a disputat întrucât nu s-a putut prezenta la Turneul 2 din sezonul regulat din cauza cazurilor de COVID-19 din lotul de jucători. Cu 54 puncte acumulate, CSM Oradea s-a clasat pe locul 2 în sezonul regulat.

Distribuie informația
Alte știri