Poloiștii orădeni au pierdut și cel de-al doilea meci cu Steaua

CSM Digi Oradea a încheiat sezonul regulat al Superligii Naționale de polo – ediția 2017/18. Formația antrenată de către Dorin Costrăș a cedat și cel de-al 2-lea meci cu Steaua Stirom București, contând pentru etapa a 14-a.

Jocul de la bazinul Ioan Alexandrescu, desfășurat sâmbătă (24.03) s-a încheiat cu scorul de 8-17. Cel mai buni marcator de la CSM Digi Oradea a fost Roland Szabo, care a punctat de trei ori.

Elevii lui Dorin Costrăș au terminat sezonul regulat al Superligii Naționale cu 21 victorii și 7 înfrângeri, pe locul al 2-lea în clasament. Urmează playoff-ul campionatului. În semifinale și finală se va juca pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri