Poloiștii orădeni, la o victorie distanță de finala campionatului

CSM Digi Oradea a învins Corona Sportul Studențesc, scor 10-9, în Meciul 2 al semifinalelor Superligii Naționale la polo – ediția 2017/18. Partida s-a desfășurat sâmbătă, 14 aprilie, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu.

Jesse Koopman a marcat golul victoriei pe finalul secvenței decisive. Olandezul a transformat din acțiune, aceasta fiind cea de-a 4-a reușită a sa în Meciul 2. Pentru CSM Digi au mai marcat Istvan Szabo de trei ori (o dată din penalty și o dată din superioritate numerică), Ramiro Georgescu de două ori, iar Roland Szabo o dată.

Scorul general al semifinalei e acum 2-0. CSM Digi Oradea mai are nevoie de o victorie pentru a se califica din nou în ultimul act al Superligii Naționale la polo – ediția 2017/18.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri