Poloiștii orădeni sunt în finala Superligii Naționale pentru a 12-a oară consecutiv

CSM Digi Oradea a ajuns în finala Superligii Naționale de polo – ediția 2017/18. Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a învins în Meciul 3 al seriei cu Corona Sportul Studențesc, scor 9-8, după lovituri de departajare.

În primele două confruntări, CSM Digi s-a impus cu 11-5 și 10-9. Astfel, cu scorul general de 3-0, formația bihoreană a acces în finala campionatului pentru a 12-a oară consecutiv.

În ultimul act, CSM Digi Oradea se va duela cu Steaua Stirom București, campioana în exercițiu a României. Se va juca pe sistemul cel mai bun din cinci partide, avantajul terenului propriu fiind de partea militarilor.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri