Poloistul Richard Orsos de la CSM Oradea, convocat la Naționala U19 a României

Richard Orsos, noul jucător al echipei CSM Oradea, a fost convocat la echipa națională U19 de polo pe apă masculin a României. El va încerca să-și asigure locul în reprezentativa tricoloră la Campionatul European U19 – ediția 2024 ce va avea loc la Burgas (Bulgaria), în perioada 1-7 Septembrie anul curent.

Antrenorii Alexandru Deacu și Bogdan Bogatu l-au inclus pe Richi în lista de 17 jucători cu care lotul se va reuni pe 1 Iulie anul curent, la bazinul Ghencea din București.

În lot se regăsește și Andrei Marinescu, jucător ce a făcut parte din lotul CSM Oradea și care este în prezent legitimat la Crișul Oradea.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri