Pompierii bihoreni au avut mult de lucru în cursul nopții de marți spre miercuri

Foto: arhiva

În cursul nopții de marți spre miercuri, 18 ianuarie a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit în localitățile Cadea, Lugașu de Jos, Oradea și Aștileu, unde au desfășurat două misiuni de stingere a incendiilor și trei operațiuni de înlăturare a efectelor fenomenelor meteorologice periculoase.

În jurul orei 00.10, pompierii Stației Săcueni au fost mobilizați în localitatea Cadea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. La sosirea forțelor de intervenție, flăcările se manifestau violent la întreaga mașină, existând pericolul extinderii acestora la casa aflată în imediata proximitate. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în aproximativ 10 minute, împiedicând propagarea acestuia la locuință.

Evenimentul, generat, cel mai probabil, de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător, s-a soldat cu arderea autoturismului aproape în totalitate.

În jurul orei 02.05, echipajele Stației Aleșd au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe din Lugașu de Jos. Pompierii au lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând producerea de pagube materiale. Cauza probabilă a evenimentului a constituit-o coșul de fum necurățat de funingine. 

         Tot în cursul nopții de marți spre miercuri, echipajele Detașamentului 1 Oradea au acționat în municipiu, pe strada Libertății, pentru degajarea unei crengi căzute pe un autoturism, respectiv pe strada Octavian Goga, pentru înlăturarea unui copac doborât de vântul puternic pe carosabil, iar pompierii Stației Aleșd au intervenit pe DJ 764, în Aștileu, pentru degajarea unui stâlp de telefonie căzut pe carosabil.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri