Pompierii bihoreni au intervenit pentru stingerea a două incendii în Ghiorac și Oradea

 Marți, 17 noiembrie a.c., pompierii militari bihoreni au acționat în localitatea Ghiorac, comuna Ciumeghiu, respectiv pe strada Borșului din municipiul Oradea pentru stingerea a două incendii provocate, cel mai probabil, de amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijloacele de încălzire.

În jurul orei 16.10, forțele de intervenție ale Detașamentului de Pompieri Salonta au fost alertate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie situată în satul Ghiorac, comuna Ciumeghiu. La sosirea echipajelor de pompieri, flăcările se manifestau în dormitorul locuinței, existând pericolul propagării acestora la întreaga casă. Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul cu operativitate, limitând pagubele la două corpuri de mobilier

În seara aceleiași zile, în jurul orei 21.20, pompierii Detașamentului 2 Oradea au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o baracă din lemn, amplasată pe strada Borșului din municipiu. În urma producerii evenimentului, a ars construcția improvizată și deșeuri menajere aflate în interiorul acesteia.

  •  
Distribuie informația
Alte știri