Pompierii bihoreni nu au avut o noapte ușoară

În cursul nopții de marți spre miercuri, 05 februarie a.c., pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crișana” al județului Bihor au desfășurat opt misiuni de înlăturare a efectelor fenomenelor meteorologice periculoase.

Astfel, pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea au intervenit în municipiu, pe străzile Blaise Pascal, Nicolae Jiga și Uzinelor, pentru îndepărtarea a doi copaci doborâți de vântul puternic pe două autoturisme și a unui arbore căzut pe carosabil.

Echipajele de pompieri ale Detașamentului 1 Oradea și Gărzii 1 Mai au acționat pentru degajarea a patru stâlpi de telefonie căzuți pe carosabil în Sântandrei, pentru îndepărtarea unei pânze desprinse parțial de pe un panou publicitar, în Oșorhei,  respectiv pentru înlăturarea unui copac doborât de vijelie  pe carosabil, în Băile Felix. Pompierii militari din cadrul Detașamentului Marghita au degajat un stâlp de telecomunicații căzut pe carosabil, în  localitatea Ghenetea, iar echipajele Stației Aleșd au intervenit în Bratca, pentru înlăturarea unui arbore doborât de vânt pe carosabil.

Alte știri