Pompierii deschid portile pentru elevi si prescolari

În data de 23 februarie 2018, conform calendarului de desfășurare a activităților aferente programului “Școala Altfel”, organizat la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al județului Bihor, pompierii militari din întreg județul îi vor învăța pe copii „SĂ PREȚUIASCĂ VIAȚA!”.

Vineri 23 februarie a.c., între orele 09.00 -14.00, pompierii militari din cadrul unităţii şi subunităţilor inspectoratului îi vor pregăti pe cei mici şi pe cei mari deopotrivă, în domeniul situaţiilor de urgenţă.
Activitatea, desfășurată la sediile celor 12 subunităţi de pompieri militari din județul Bihor, vizează familiarizarea participanţilor cu măsurile de prevenire a unor evenimente care le pot periclita viaţa şi instruirea acestora cu privire la acţiunile pe care trebuie să le întreprindă pentru a se proteja şi pentru a-i ajuta pe cei din jur în cazul producerii unor situaţii de urgenţă.
Cursurile “Şcolii Altfel: Preţuiţi Viaţa!” se desfăşoară interactiv, sub formă de discuţii, exemplificări, exerciţii practice şi prezentări video, în cadrul a trei ateliere organizate tematic, conţinutul şi durata acestora fiind adaptate fiecărei categorii de vârstă.

Calendarul activităților aferente programului „Şcoala Altfel –Preţuiţi Viaţa!” formularul de înscriere a grupurilor de copii la această activitate, precum și detaliile cu privire la desfășurarea programului sunt disponibile pe pagina de internet a inspectoratului (www.isubh.ro), la secțiunea „Școala Altfel”.

Distribuie informația
Alte știri