Medalie de bronz pentru pompierii militari bihoreni, la Competiția Națională “Scări”

În perioada 31.08-02.09.2022, lotul sportiv al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, format din locotenent Bogoșel Adrian (șef lot), plutonier adjutant Pop Sebastian și plutonier Pop Romeo, a participat la Competiția  Națională „Scări”, ediția a IX-a, desfășurată în municipiul Satu Mare, concurs la startul căruia s-au aliniat 26 de echipe de pompieri militari din întreaga țară.

Obiectivul fundamental al acestei competiții vizează dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare intervenţiei în situaţii de urgență la clădirile înalte.

În cadrul concursului, servanții au trebuit să urce, contracronometru, până la etajul 10 al unei clădiri, pe scările interioare, echipaţi, fiecare în parte, pentru intervenţie şi cu diferite accesorii (echipamente și accesorii ce cântăresc peste 30 de kilograme).

La finalul probelor, din cele 26 de echipe participante, echipa pompierilor militari bihoreni a reușit să obțină locul III, pe prima treaptă a podiumului situându-se echipa pompierilor sătmăreni, iar pe cea de-a două, echipa județului Alba.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri