Pompierii militari bihoreni s-au alăturat, din nou, campaniei “Donează sânge, fii erou!”

Pompierii militari s-au alăturat campaniei “Donează sânge, fii erou!”, venind în sprijinul semenilor a căror viață depinde de donarea de sânge.

Vineri, 23 aprilie a.c., pompierii militari de la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor s- au alăturat campaniei “Donează sânge, fii erou!”, alegând să-și ajute semenii printr-o nouă acțiune de donare de sânge, un demers extraprofesional al cărui scop se identifică cu cel al profesiei pe care și-au ales-o: salvarea de vieți omenești.

Confruntându-se, în mod direct, pe timpul operațiunilor executate, cu suferinţa oamenilor, pompierii militari au ales, să-i ajute și în acest mod, pe cei a căror sănătate și viață depinde de donarea de sânge.

Gestul lor continuă seria acestor intervenții salvatoare, derulate constant, de-a lungul anilor, de personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor, demonstrând astfel faptul că, există numeroase moduri, cel în cauză accesibil oricărei persoane sănătoase, de a prețui viața. 

Pompierii militari speră ca gestul lor și al tuturor celorlalți donatori să mobilizeze cât mai mulți bihoreni în această nobilă misiune și fac precizarea că, pentru a eficientiza procesul de donare, Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea vă invită să vă programați în ziua și la ora dorită, folosind aplicația BlooDoChallenge, menționând faptul că înscrierea durează doar câteva minute și vă oferă prioritate la donare.

Distribuie informația
Alte știri