Pompierii militari bihoreni trag un semnal de alarmă! Un nou incendiu de natură electrică produs în judeţ

În dimineața zilei de marți, 20 aprilie a.c., în jurul orei 06.25, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui incendiu la o gospodărie situată în localitatea Sârbi.

Pentru gestionarea evenimentului, la adresa indicată de apelant au fost mobilizate două echipaje de stingere din cadrul Gărzii de Pompieri Sălard și echipajul de pompieri militari paramedici al Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, fiind alertat totodată și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sârbi.

În momentul sosirii echipajelor la fața locului, ardeau generalizat o bucătărie de vară și acoperișul unei anexe lipite de aceasta, existând pericolul extinderii flăcărilor la întreaga anexă și la casa aflată în imediata proximitate.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în aproximativ 40 de minute, după care au acționat pentru căutarea eventualelor focare ascunse și înlăturarea efectelor negative ale evenimentului, până în jurul orei 07.50. Evenimentul s-a soldat cu arderea bucătăriei de vară și a acoperișului anexei.

Echipajele de pompieri au împiedicat propagarea flăcărilor la cele trei încăperi ale anexei și la locuință, salvând astfel bunuri de o valoare considerabilă. Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, efectul termic al curentului electric, produs de un aparat electric lăsat sub tensiune și nesupravegheat.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri