Pompierii nu ard niciodată. Ei ard mereu în inimile oamenilor pe care i-au salvat

bdr

Inspectoratul pentru Situați de Urgență „Crișana” al județului Bihor a organizat vineri, 22 martie a.c., cu prilejul Zilei Mondiale a Apei, un eveniment aparte: deschiderea unei noi Săli de tradiții a Pompierilor Bihoreni, amenajată la sediul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, situat pe strada Aluminei, numărul 57, Oradea.

bty

Prezentarea a fost realizată de către Ofițerul Special 1 la ISU „Crișana” Laura Isabela Ganea. Aceasta a vorbit pe larg cele aproximativ 120 de exponate aflate în cadrul noului muzeu. Printre acestea se pot remarca costumele pompierilor folosite în trecut la intervenții, trofeele câștigate în diferite competiții începând cu anul 1950 terminând cu anii 1990, registre verbale datate încă de la 1907 etc. Participanții au putut să se fotografieze cu pompierii aflați la eveniment, dar și cu mașinile aflate in dotarea ISU „Crișana”.

Sala de tradiții amenajată la sediul Detașamentului 2 de Pompieri va fi deschisă pentru locuitorii județului, și nu numai, în prima zi de vineri a fiecărei luni, în intervalul orar 10.00 -13.00.

Mariana Chiriac, Jurnalism I, An I

Distribuie informația
Alte știri