Pompierii orădeni au salvat o bunică, în vârstă de 77 de ani, aflată într-o situație de urgență

Joi, 12 ianuarie a.c., pompierii militari orădeni au salvat o bunică, în vârstă de 77 de ani, aflată într-o situație de urgență.

În după-amiaza zilei de joi, echipajele specializate ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor au fost solicitate să intervină pentru salvarea unei septuagenare aflate într-o situație de urgență, în propria locuință, situată la etajul 1 al unui bloc de pe strada Dunării din municipiul Oradea.

Două echipaje de pompieri militari, din care unul de paramedici, din cadrul Detaşamentului 2 Oradea s-au deplasat cu operativitate la adresa menționată, unde, utilizând scara culisabilă, au pătruns în apartament prin fereastra camerei de zi, găsind-o pe proprietară căzută în dormitor, lângă pat, în stare de conştienţă, dar în imposibilitatea de a se mişca, din cauza unor probleme de sănătate.

Pompierii militari paramedici i-au acordat primul ajutor calificat septuagenarei, aceasta rămânând ulterior la domiciliu, în urma refuzului de a fi transportată la spital.

Distribuie informația
Alte știri