Portarul Naționalei de polo a Serbiei rămâne la CSM Digi Oradea

CSM Digi Oradea și Gojko Pijetlovic au ajuns la un acord cu privire la continuarea colaborării. Portarul echipei naționale a Serbiei a semnat un contract cu valabilitate pentru sezonul 2017/18.

În vârstă de 33 ani, Pijetlovic are deja trei sezoane la activ alături de CSM Digi. El este unul dintre cei mai longevivi componenți ai echipei antrenate din această vară de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu. De altfel, cei doi tehniciani au mai colaborat cu portarul ex-iugoslav și în trecut.

Cariera lui Pijetlovic cuprinde un titlu olimpic (2016) și un bronz (2012), două titluri mondiale, două europene și nouă trofee de Liga Mondială. Pe lângă medaliile de aur, el a strâns și alte clasări pe podium la cele mai importante evenimente din poloul european și mondial. De asemenea, el este multiplu campion și câștigător al cupei în Serbia, dar și în România.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri