Portarul naționalei Serbiei la polo revine la CSM Oradea

CSM Oradea și Gojko Pijetlovic au ajuns la un acord cu privire la reluarea colaborării. Portarul echipei naționale a Serbiei în ultimul deceniu a semnat un contract cu valabilitate pentru sezonul 2019/20.

În vârstă de 36 ani, Pijetlovic are patru sezoane alături de CSM Oradea, între 2014 și 2018. El este unul dintre cei mai longevivi componenți ai echipei antrenate de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu. De altfel, cei doi tehnicieni au mai colaborat anterior cu portarul ex-iugoslav în două perioade diferite.

Cariera lui Pijetlovic cuprinde un titlu olimpic (2016) și un bronz (2012), două titluri mondiale, trei europene și zece trofee de Liga Mondială. Pe lângă medaliile de aur, el a strâns și alte clasări pe podium la cele mai importante evenimente din poloul european și mondial. De asemenea, el este multiplu campion și câștigător al cupei în Serbia, dar și în România.

Pijetlovic a ajutat CSM Oradea să câștige ultimele două din seria de nouă titluri naționale. El are trei titluri de campion al Serbiei, alături de Partizan Belgrad. În sezonul 2018/19, după despărțirea de CSM Oradea, Gojko a evoluat în țara natală, la Sabac.
Foto: shutterstock.com

Distribuie informația
Alte știri