Porți deschise cu ocazia programului ,,Școala Altfel”. Comunicat

Având în vedere că în acest an școlar săptămâna dedicată programului „Școala Altfel” poate fi programată în orice perioadă a anului școlar 2018 – 2019, conducerea Consiliul Județean Bihor a demarat proiectul de coordonare a acestei activități, pentru a reuși implementarea în condiții optime.

Mai precis, se dorește o sincronizare a programului instituțiilor subordonate ce au fost și doresc să fie parteneri ai programului și în acest an, respectiv a unităților de învățământ din municipiul Oradea interesate să ia parte la activitățile unei asociații, instituții sau agenții din cadrul C.J. Bihor.

Din programările actuale reiese că și în acest an sute de tineri vor efectua vizite la instituțiile de cultură bihorene sau la Aeroportul Oradea, care rămâne în topul preferințelor. De asemenea, Sala de ședință a Consiliului Județean Bihor va fi gazda școlarilor. Acestora li se vor prezenta aspecte din activitatea de zi cu zi a aparatului de specialitate, vor face vizite în câteva birouri și se va realiza și o simulare a votului unui proiect de hotărâre, adaptat la propunerile și prioritățile tinerilor.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri