Pot începe lucrările la drumul de legătură Oradea-Băile Felix / Ministerul Transporturilor a eliberat Autorizația de Construire pentru șoseaua de 6 kilometri

Constructorul Erbașu poate începe lucrările pentru execuția Drumului de Legătură între municipiul Oradea și Băile Felix după ce Ministerul Transporturilor a emis vineri, 14 octombrie, Autorizația de Construire. Șoseaua va avea o lungime de 6 kilometri și va deveni o centură a comunei Sânmartin de pe DN 76 Oradea-Băile Felix-Deva.

Autorizația de Construire este emisă pentru o perioadă de 12 luni cu o valoare a lucrărilor de 117 milioane lei.

Vă reamintim că licitația pentru proiectarea și execuția Centurii Sânmartin a fost câștigată de asocierea formată din CONSTRUCTII ERBASU (Leader), DRUMURI ORASENESTI S.A., PROCONS GROUP, VÁHOSTAV – SK. Conform ofertei depuse, valoarea proiectului este de 148.940.166,91 lei, fără TVA. Contractul a fost semnat în luna iunie.

Șoseaua va avea o lungime de 5,7 kilometri, la care se adaugă bretelele rutiere de legătură de peste 2 kilometri. Lățimea drumului va fi de 10 metri, cu două benzi de circulație, câte una pe sens. De-a lungul acestuia este prevăzută o pistă de biciclete cu o lățime de 3 metri.

Finanțarea va fi asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014 – 2020.

Distribuie informația
Alte știri