”Poveste de Crăciun”, parte a proiectului „DIFERIȚI, DAR ÎMPREUNĂ!”, la Suplacu de Barcău

Cine nu adoră Crăciunul? Sărbătoarea Crăciunului este bunăvoință, iubire, suflete calde, recunoștință! Crăciunul trezește cele mai frumoase amintiri și ne apropie mai mult de ceilalți.

E atât de frumos când copii, tineri și mulți adulți, parte a unei comunități, fac lucruri și petrec timp împreună. Încercând să creeze o tradiție, asociația Zile Colorate, adună oamenii împreună pentru al doilea an. Astfel, vineri 13 decembrie 2019 la Căminul Cultural din Suplacu de Barcău a avut loc o seară pentru suflet, numită „Poveste de Crăciun”. Scopul atelierelor a fost de a le oferi copiilor și tinerilor din comunitate un element simbolic care să-i apropie unii de ceilalți și de locurile natale. Din experiența anului trecut, atelierele s-au dovedit a fi o întâlnire foarte iubită și astfel în acest an participarea a fost mult mai numeroasă. Peste 110 copii, voluntari adolescenți și adulți au lucrat cu bucurie și muuuultă imaginație în atelierele de Crăciun. Seara, condimentată cu arome de cozonac și turtă dulce, s-a încheiat în ecou de colind, la lumina caldă a candelelor!

Povestea va continua pe 15 decembrie, în localitatea Șumal, jud.Sălaj unde alți 45 de spiriduși îl vor ajuta pe Moș Crăciun la atelier!

Mulțumim celor care ne-au sprijinit și în mod special voluntarilor! Ei sunt cei care au muncit întreaga săptămână pentru materialele care au devenit minunate decorațiuni. Ne sunt alături la toate acţiunile noastre și le mulțumim! ”Poveste de Crăciun!” este parte a proiectului „DIFERIȚI, DAR ÎMPREUNĂ!”, finanțat prin „START ONG” , un instrument de finanțare comunitară lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorow. Sărbători fericite tuturor!

Distribuie informația
Alte știri