Povestea chioșcului de flori din parcul Libertății continuă. O asociație culturală vrea să îl transforme într-o inedită stație de autobuz

Asociația Cultură în Mișcare vrea să transforme într-o altfel de stație de autobuz chioșcul de flori din Parcul Libertățiii, rămas fără stăpân după ce proprietarul lui, Marius Sabău, a decis să emigreze. Chioșcul va fi mutat din Oradea în satul Parhida. Locul actualei stații de microbuz din localitate, degradată și neprimitoare, va fi luat de filigoria veselă și colorată de pe malul Crișului Repede, în care până în această primăvară s-au comercializat flori.

Inedita stație de autobuz nu va fi una obișnuită ci se va transforma într-un loc cu personalitate, ca de poveste, in care copiii sa mearga cu drag si din care sa plece cu un zambet larg pe fata.

M-am gandit sa pun acolo carti pe care copiii sa le poata lua cu ei, sa le putem atarna desenele de la scoala, sa le putem citi uneori povesti sau sa le punem o cutie postala in care pot arunca mesaje, spune Flavius Bunoiu, inițiatorul proiectului O STAȚIE DE BUCURIE..

Deocamdată, proiectul este în faza în care se strâng fondurile necesare achiziției și mutării chioșcului.

Donatiile pot fi facute prin virament bancar catre Asociaţia Cultură în Mişcare, Oradea, str Republicii nr. 3-5, CIF 28097125. IBAN RO29WBAN00991V069878RO01 Banca Intesa Sanpaolo Romania S.A. sau in numerar sub forma de contract de sponsorizare, donatie. Pentru orice alte informatii puteți scrie la adresa la flavius.bunoiu (@) gmail.com sau suna la numărul 0751 254 234

Asociatia va va pune la dispozitie situatia sumelor stranse cat si a cheltuielilor facute.

Distribuie informația
Alte știri