Povestea de succes a orădeanului George Haber, omul care continuă să viseze şi să creeze

Povestea lui George Haber, este desprinsă parcă dintr-o carte care te ține cu sufletul la gură cu fiecare fragment pe care îl citești.

S-a născut la Oradea în anul 1954 într-o familie de evrei, mama supraviețuitoare a Holocaustului în lagărul de la Auschwitz iar tatăl a fost deportat într-un lagăr din Ucraina. Era licean când a cântat într-o trupă cu Adrian Pintea şi a deschis prima discotecă din oraş. Acolo a învăţat cea dintâi lecţie de afaceri: să le oferi oamenilor ce vor şi ce-i bucură, la momentul potrivit. Tot o discotecă i-a adus succes şi bani pentru facultate şi în Israel, unde a emigrat şi a studiat la Institutul Technion, potrivit stiri.tvr.ro.

Ajuns în SUA, George Haber a continuat să viseze şi să creeze. Și, împreună cu echipa sa, a inventat DVD-ul. Acum ajută firme româneşti, pe care le consideră ieşite din comun, și se pregăteşte pentru revoluţia inteligenţei artificiale. A venit în aceste zile la București special pentru a participa la Festivalul inovației în tehnologia medicală.
Foto: cancan.ro

Distribuie informația
Alte știri