Povestea semnului de carte | Atelier dedicat copiilor la Muzeul Țării Crișurilor Oradea

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal organizează, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor și Asociația „Prietenii Muzeului Țării Crișurilor” și cu sprijinul Consiliului Județean Bihor și al Primăriei Municipiului Oradea, atelierul de educație muzeală Povestea semnului de carte, care este dedicat copiilor din învățământul preșcolar și a celor din clasele pregătitoare și I. Acesta se va desfășura în 23, 24 și 25 noiembrie, între orele 9.30 – 10.30; 11.00 – 12.00; 13.30 – 14.30.

În cadrul atelierului va fi prezentată Povestea semnului de carte, urmată de o activitate practică constând în realizarea unui semn de carte ce va avea imprimat imagini din colecțiile muzeului, peste care vor fi aplicate confetti. Fiecare copil va primi semnul de carte astfel realizat.

Activitatea practică va fi urmată de vizitarea uneia dintre secțiile permanente, la alegere (Istorie, Arheologie, Artă, Etnografie, Științele Naturii, Vivariu) din cadrul Muzeului Țării Crișurilor.

Programările se pot face la nr. de telefon 0259/706.101, de luni până vineri, între orele 8.30-15.45. Atelierul se desfășoară cu grupuri de minim 10 copii. Taxa de participare este de 15 lei/copil. 

Distribuie informația
Alte știri