Povestea Veronicăi pentru copiii de azi la Filarmonica Oradea

Foto: youtube

Copiii de grădiniță, de ciclul primar și început de ciclu gimnazial sunt invitați la muzicalul Veronica. Spectacolul va avea loc luni, 17 iunie, de la orele 9 și 11, în sala Enescu-Bartok a Filarmonicii de Stat Oradea, și este interpretat de copii cu vârste între 4 și 13 ani.

Veronica are la bază scenariul filmului cu același nume de la începutul anilor 1970, cunoscut bunicilor și părinților copiilor de azi. Povestea se bazează pe fabulele lui La Fontaine și îi învață pe copii valoarea prieteniei, a onestității, a bunătății și a curajului și îi previn despre pericolele vicleniei, a minciunii. Muzica lui Temistocle Popa, cântată de copii, transmite valorile morale care ne ajută să conviețuim unii cu alții. Lumea de bazm creată de Malica Florea, machiajul realizat de Patricia Morar, pregătirea muzicală și reorchestrația lui Șerban Băcilă și regia Ilincăi Băcilă vor face întâlnirea micilor spectatori cu scena un eveniment de neuitat. Spectacolul muzical este realizat de Asociația Classus Art Promotion din Cluj-Napoca.

Educatorii și cadrele didactice interesate vor primi informații suplimentare și vor putea rezerva locurile la telefon 0740.073.631. Intrarea este pe bază de invitație, donația recomandată fiind de 25 de lei/copil. Data limită pentru rezervări este 12 Iunie.

Daniela Stoica

Distribuie informația
Alte știri