Praktiker a remodelat magazinul din Oradea. Care sunt schimbarile

Praktiker a inaugurat, vineri,  sub un nou format magazinele din Ploieşti şi Oradea. În medie, investiţia într-un magazin s-a cifrat la 600.000 de euro.  Procesul de remodelare durează aproximativ două luni şi nu a presupus  închiderea unităţilor. Compania va finaliza anul acesta remodelarea a 20 dintre cele 27 de unităţi pe care le operează în România, urmând ca restul de 7 unităţi să fie remodelate anul viitor. Până acum, a remodelat şapte unităţi.

Remodelarea a presupus creşterea gamei de produse pe toate categoriile de preţ, ajungându-se la peste 40.000 de articole, îmbunătăţirea semnalisticii din magazin, îmbunătăţirea informaţiilor oferite clienţilor la punctul de vânzare prin afişarea unor fişe tehnice ale produselor, o altfel de aşezare la raft, dar şi crearea unor zone de expoziţie în magazin.

Vânzările în magazinele remodelate au crescut cu 30-60% până acum, au anunţat oficialii ncompaniei care s-au referit şi la rezultatele bune de anul trecut. Retailerul a avut o creştere a business-ului de peste 4% în condiţiile în care piaţa construcţiilor s-a diminuat cu 4,5%.

În 2015, Praktiker România a avut o creştere a cifrei de afaceri de 3,2% faţă de 2014, potrivit datelor Ministerului de Finanţe.

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/praktiker-magazine-bucuresti-romania-extindere-deschidere-2017_134858.html#ixzz4bbGuPHQZ

Alte știri