Precizări de la DSP Bihor despre centrele de vaccinare

Având în vedere apropierea Sărbătorilor Pascale, aducem la cunoștința populației faptul că, în perioada 23.04 – 25.04.2022, centrele de vaccinare: Centrul P/JJ_Modular Piața Emanuil Gojdu, Centrul P_PED_Modular Piața Emanuil Gojdu Centrul M/AZ_Modular Piața Emanuil Gojdu și P_Ped_Centrul Vascular Venus, vor fi închise.

Informația va fi afișată, la loc vizibil, la nivelul centrelor de vaccinare, astfel încât persoanele care se prezintă fără programare, să fie corect informate.

Personalul centrelor de vaccinare se va asigura că toate persoanele programate în platforma RoVaccinare în zilele în care centrul este închis, vor fi anunțate/ notificate.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri