Predarea în mediul online! Adoptata la International School of Oradea

In aceasta perioada dificila, când trebuie sa ne unim forțele, întreaga echipa ISO face tot posibilul ca sa nu întrerupa educația prescolarilor si a elevilor lor. ISO și-a implementat cursurile in online și încearca sa se adapteze situației actuale. Toate cadrele didactice s-au mobilizat, predarea online începând pe 16 martie. Toți copiii citesc și lucrează individual în aceasta perioada. Profesorii lucrează de acasă  si vor fi disponibili online conform orarului normal transmis elevilor și părinților.   ‘’ Înțelegem măsurile luate de către autoritati și pe lângă suspendarea cursurilor, suspendăm și toate activitățile noastre after school. Pentru binele comunității considerăm ca aceasta măsura trebuie luată și de alte instituții și de către părinți’. Tot pentru binele comunității, suntem pregătiți să împărtășim cunoștințele și metodele noastre de predare in aceasta perioada și cu alte instituții de învățământ, directori de unități și cadre didactice, totul în mod gratuit. Cei care sunt interesați sunt rugați sa ne contacteze prin email la info@isor.ro’ declara Ahmet Dundar, director ISO.

Madalina Maiorescu, antreprenor si părinte International School of Oradea: ‘’Noi ca părinți suntem foarte incantati de modul in care ISO a gestionat experiența situației critice in care ne aflăm cu totii. S-au adaptat rapid si trecerea către online s-a făcut treptat dar determinat. Iannis poate sa stea în siguranta, la el in camera, fără sa ia contact cu nimeni, dar in același timp socializeaza cu colegii, nu ramane in urma cu materia si are si o modalitate placuta si utila de petrecere a timpului. El este foarte fericit si abia așteaptă orele online, in fiecare dimineata! Mulțumim ISO! Sunteti minunati!

‘’Este o experiență nouă, care m-a făcut să-mi reorganizez materialele didactice si metodele de predare. Este o forma modernă, interactiva prin care copiii isi dezvolta abilitatile de IT. Ne bucurăm ca tehnologia ne ajuta sa intram in legatura cu elevii noștri, care au fost incantati de aceasta varianta. Speram totusi sa ne revedem curand sănătoși în clasa’’ declara Carmen Ungur Brehoi, profesor ISO.

Distribuie informația
Alte știri