Prefectul Claudiu Pop in locul sefului de supraveghere din Politia de Frontiera

UPDATE: Claudiu Pop va fi inlocuit din functia de prefect cu Ioan Mihaiu, seful Finantelor Bihor.

Site-ul National.ro a publicat, miercuri, doua fotografii in care un politist de frontiera sta in genunchi in fata superiorilor, unul dintre ei, chiar seful Politiei de Frontiera, Ioan Buda, ofiter plecat din Oradea. In poza devenita virala pe internet apare insa si un alt bihorean. Prefectul Claudiu Pop este prezentat, in medalion, ca fiind Marcel Ardelean, seful Directiei de Supraveghere si Controlul Trecerii Frontierei. In realitate, prefectul fusese fotografiat la un eveniment public, o festivitate de depunere a juramantului militar din septembrie 2015, la Scoala de Politie de Frontiera ” Avram Iancu” din Oradea asa cum reiese de aici : http://www.ovidan.ro/images/articles/articles_3_12529.jpeg.

Totusi includerea in fotografia de la petrecerea chestorilor a declansat nelinistea prefectului, deranjat de „implantarea” sa intr-o imagine cu un puternic impact negativ.

Dupa aparitia pozelor, Ministerul de Interne a anuntat ca declanseaza o ancheta. Politistul in genunchi a fost identificat de site-ul National.ro drept Aurelian Miu, seful Serviciului Control din cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera.

Distribuie informația
Alte știri