Prefectul Dumitru Țiplea solicită primăriilor din Bihor să se asigure că școlile, spitalele și creșele vor beneficia de plafonarea tarifelor la prețul energiei electrice și gazelor naturale

Instituția Prefectului Județul Bihor a emis, conform dispozițiilor prefectului, o circulară vizând aplicarea Legii nr. 259/2021 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 118/2021 privind stabilirea unei scheme de compensare pentru consumul de energie electrică și gaze naturale pentru sezonul rece 2021-2022.

Informarea, emisă în atenția Consiliului Județean Bihor, Inspectoratului Școlar Județean Bihor, Direcției de Sănătate Publică Bihor și primăriilor din Bihor, arată că unitățile de învățământ și unitățile sanitare pot beneficia de plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze naturale la cel mult 1 leu/ kwh, respectiv 0,37 lei / kwh cu tva inclus. Schema de ajutor se adresează atât instituțiilor publice, cât și celor private, cu condiția ca beneficiarii să depună solicitări explicite în sensul actului normativ menționat mai sus.

Prefectul Dumitru Țiplea solicită administrațiilor locale și instituțiilor cu atribuții să se asigure că unitățile de învățământ și unitățile sanitare de la nivelul fiecărei unități administrativ-teritoriale din județul Bihor au înaintat documentația necesară, pentru a beneficia de plafonarea tarifelor de către furnizori.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri